dinsdag 1 november 2016

Het Team

Natuurlijk kan je geen CarbageRun rijden zonder auto, maar ook niet zonder bemanning.
In ons geval werd het team zeer snel samengesteld, toen de zonen des huizes (elk zijn eigen huis, dat wel) vonden dat ze hun vader moesten behoeden voor alle ellende van de naderende midlifecrisis en aangaven dat ze dat het beste konden doen door hem te vergezellen.

Aldus is het TrippleE team geboren met in totaal 3 man. Vrouwen zijn nooit ter sprake geweest en dat moet voorlopig maar zo blijven :-)

Allereerst de jongste van het team...

Nils, als ingenieur met jaren ervaring in ontwerp en onderhoud, is dé technisch specialist in het team! Helaas is de auto niet van beton en is civiele techniek interessanter voor de weg waar we op rijden dan voor de auto zelf.
Maar met hart en ziel én een dosis gezond verstand, kan hij wel een aardig bakkie zetten.
Favoriete slogan: Hey fix die auto ff, zet ik vast koffie!


Dan de middelste...

Joris stuurt alles wat wielen heeft, of ze nu over zand, asfalt of rail draaien. Of ze van rubber zijn of metaal. Dat laatste heeft tegenwoordig zijn voorkeur, met zijn armen over elkaar enzo ... In het team is hij van plan zijn overall wel, maar zijn handen niet vuil te maken. Met andere woorden; een slimme sleutelaar :-)
Favoriete slogan: Shit Happens

En dan de Nestor...

Thomas is doorgaans de BOB  als het over auto's gaat. Dat komt niet omdat hij geen biertje lust, maar omdat zijn lief graag een wijntje pakt en hij een maltbiertje ook lekker vindt (jaja) Hij is de spiritueel leider van het team en heeft toevallig ook het meeste gereedschap. Het ligt voor de hand dat hij, zeker gezien de ferme uitspraken van de overige teamleden, het meeste sleutelwerk zal opknappen (onder het genot van een bakkie van Nils en irrelevant commentaar van Joris "-) .
Favoriete slogan: Is er een klus waarvoor ik het gereedschap niet heb ? .. dan ga ik dat nu kopen!Tja, dan heb je 3 kerels met een gevarieerd aan bod aan motieven om mee te doen. Maar dan moet er nog een team naam komen. Dat is uiteindelijk TrippleE geworden, wegens de eerste letter van ons aller achternamen.

Een handreiking hoort er bij. Je spreekt het uit als Trippel E.

(Dat doet dan een appel op de kwaliteits rating die kan worden uitgegeven door rating agency's als Moody's en Standard&Poor. En de Tripple-A kwaliteit is de hoogste rating... en daar gaan we dus voor !--
P.S. als je jezelf abonneert op deze blog, dan krijg je update meldingen per e-mail !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten